Ring +45 64813090
Fri fragt til valgfri GLS pakkeshop over 300 kr.
 
Fri fragt til valgfri GLS pakkeshop over 300 kr.
Populære kategorier
Ring +45 64813090

Personale

Personale

Lene og Søren er klar til, at hjælpe dig og din klub med stort set alt indenfor sport, og vi har et bredt udvalg i tøj og udstyr til blandt andet fitness, fodbold, cykling, løb, håndbold, gymnastik, badminton, svømning, ski og motion.

I Bogense er vi ganske enkelt din lokale ekspert i sport og udstyr! Vi laver for eksempel løbetest og opstrengning af ketsjere.

Det er afgørende for os, at være super servicemindede og at give dig den mest kompetente vejledning omkring vore produkter. Det rigtige valg af løbesko kan for eksempel være afgørende for, at du undgår skader, og vi vil gøre alt for, at du vælger rigtigt!

Vi møder dig i øjenhøjde, og vi har udstyr til alle. Uanset køn og sportsligt niveau.

Vi har sæson hele året, så kom ind til os i Adelgade 103 og oplev vores inspirerende udvalg af udstyr til både udendørs og indendørsidrætterne.

Vi er en vigtig brik i det lokale idrætsliv – og samtidig et vigtigt led i Sportigan-kæden. Vi har nemlig baglandet i orden og er én af cirka 80 butikker i den store, landsdækkende Sportigan-kæde. Lokalsporten ligger os meget på sinde, og vi er leverandør til klubber som BG & IF, Bogense Håndbold, Bogense Svømmeklub, Bogense Motion, Søndersø Bk, KGI, OSG, Skovby og Bogense Gymnastikforening.
I opnår klubfordele ved at handle med os, og vi støtter vores samarbejdspartnere med sponsorater.

Sport og motion er vores profession i Adelgade 103. Hver dag. Det rigtige udstyr og gode råd fra os gør det endnu sjovere for dig, at gøre noget for din krop.

Vi glæder os til at møde dig – og din klub!

Sportigan Bogense personale - Lene og Søren
I Sportigan Bogense møder du bl.a. Lene og Søren, som en del af det faste personale.