Få lavet en gratis løbetest hos Sportigan Bogense

Løb godt med de rigtige løbesko. Vi finder den løbesko, der passer til din løbestil. Vi laver løbetest gennem videoanalyse på løbebånd. Vi laver testen i butikkens løbeområde og det tager ca. 15 min.

Sådan foregår det

Vi laver alle vores løbetests på løbebånd med videoanalyse. Du skal løbe et par hundrede meter på løbebåndet i dit normale løbe-tempo, mens du løber filmer vi din fod. Vi ser efterfølgende filmen igennem, for at kortlægge din løbestil. Måden din fod lander på løbebådet, fortæller om du pronere og hvor mere/mindre støtte du har brug for. Vi finder herefter de løbesko frem, som vi mener passer bedst til din fod og løbestil. Vi forcere ikke nogen proces, og du får lov at gentage løbeturen i de nye løbesko, indtil vi har fundet en løbesko, der er perfekt til både fod og løbestil.

Medbring gerne

Dine gamle løbesko gemmer på værdifuld viden om din løbestil. Tag derfor gerne dine gamle løbesko med, det giver et godt fingerpeg om, hvilke sko, der passer bedst til dig.

Book en tid

Bestil tid ved at sende en mail med forespørgsel om booking eller kig forbi butikken. Som regel kan vi lave testen med det samme, men på nogle tidspunkter kan der være for travlt i butikken. Du er også velkommen til at ringe og aftale en tid.

Telefon: (+45) 6481 3090

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Emne

Vedhæft fil

Din besked