Ring +45 64813090
Fri fragt til GLS pakkeshop over 500 kr.
 
Fri fragt til GLS pakkeshop over 500 kr.
Populære kategorier
Ring +45 64813090

Løbetest

Kom godt fra start med din løbetræning – få lavet en gratis løbetest

Køb af løbesko er afgørende for succes med din løbetræning, derfor gør vi os altid ekstra umage for, at hjælpe dig med at finde netop den løbesko, som passer bedst til dit behov.

Vi ved hvor vigtigt det er, at finde en løbesko som både støtter rigtigt, passer til din løbestil og samtidig føles behagelig at have på. Det er nemlig ikke lige meget hvilken sko, du går ud af døren med, støtter skoen ikke rigtigt eller er pasformen forkert risikerer du løbeskader, som kan være svære at komme af med igen.

Få lavet en løbetest i Sportigan Bogense

Når du køber løbesko hos Sportigan Bogense tager vi altid en dialog med dig, og rådgiver efter dit behov, hvordan du træner, hvor meget og hvordan. Dit behov danner udgangspunkt for vores løbetest, som foretages på løbebånd (hvis du ønsker det selvfølgelig!). Det er ganske gratis, og løbetesten laves altid sammen med vores uddannede personale.

Løbetesten giver os indblik i netop din løbestil, som giver os indikationer på, hvilke typer af sko, som passer til netop dig. Der findes tusindvis af løbesko i mange forskellige modeller, til mange forskellige løbetyper. Derfor er det vigtigt for os, at rådgive og vejlede dig, til den model, som passer til netop din løbestil, fodform og som støtter dig rigtigt, så du kan opnå succes med din løbetræning og undgå unødvendige løbeskader.

Selvom man tidligere har løbet i en bestemt model løbesko og størrelse, anbefaler vi, at man får lavet en test igen, når man køber nye løbesko, eller som minimum prøver skoen i den nye model. Mange mærker ændrer nemlig deres størrelser og modeller årligt, og det kan derfor være svært kun, at bruge den gamle model som rettesnor for det nye skokøb. Vi anbefaler dog, at du tager dine gamle løbesko med ind i butikken, når du skal købe nye løbesko. Modellen på din gamle løbesko og den måde hvorpå du har slidt skoen, giver mange gode indikationer på, hvordan du løber og slider dine løbesko. Også din løbeoplevelse med din gamle løbesko, siger meget om, hvilken ny type sko, som vil passe dig godt.

Sportigan løbetest

Sådan foregår det

Vi laver alle vores løbetests på løbebånd med videoanalyse. Du skal løbe et par hundrede meter på løbebåndet i dit normale løbe-tempo, mens du løber filmer vi din fod bagfra. Vi ser efterfølgende filmen igennem sammen, for at kortlægge din løbestil. Måden din fod lander på løbebådet, fortæller om du pronerer og hvor meget/mindre støtte du har brug for. Vi finder herefter de løbesko frem, som vi mener passer bedst til din fod og løbestil. Vi forcerer ikke nogen proces, og du får lov at gentage løbeturen i de nye løbesko, indtil vi har fundet en løbesko, der er perfekt til både fod og løbestil.

Vi laver løbetesten i butikkens løbeområde og det tager typisk mellem 15 og 45 minutter, så sæt gerne lidt tid af til testen.

Medbring gerne

Dine gamle løbesko gemmer på værdifuld viden om din løbestil. Tag derfor gerne dine gamle løbesko med, det giver et godt fingerpeg om hvilke sko, der passer dig.

Drop ind test, eller book en tid

Du er altid velkommen til at kigge ind i butikken og bede om at få foretaget en løbetest. Som oftest er der ikke ventetid, men har vi travlt i butikken, kan det forekomme.

Hvis du vil undgå kø eller ventetid, kan du bestille en tid ved at ringe til os på tlf.: +45 64813090 eller sende os en mail via nedenstående formular.

Hvad hvis skoen alligevel ikke dur?

Vi gør alt for at rådgive dig til den rigtige løbesko. Det er vigtigt for os, at du får en sko som passer dig, så du kan opnå succes med din løbetræning. Får vi derfor rådgivet dig forkert (det sker selvfølgelig ikke), men skulle det alligevel vise sig, at dig og din nye løbesko ikke er et match, så kom ind forbi butikken eller ring til os, så tager vi en snak sammen og finder en løsning på problemet.

Praktisk info

Vi har gratis parkering lige udenfor døren (og der er massere af pladser). Vi glæder os til, at hjælpe dig godt i gang med løbetræningen eller finde de helt rigtige nye løbesko til dig.

Løbetest Søren Sportigan Bogense

Skriv til os for at booke en tid